Política de compra i devolucions

L’important és que estigui satisfet amb la seva compra, però si no és així té 15 dies naturals per canviar o retornar la seva comanda, comptant des del dia de la recepció del mateix.

Per realitzar el canvi o la devolució, el producte ha d’estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original. Això sí, les despeses d’enviament no seran reemborsables, i els ports de devolució correran a càrrec seu, excepte quan la devolució sigui per algunes d’aquestes causes:

1- Danys a causa del transport:
Si el seu article està danyat a causa del transport, si us plau escrigui’ns a info@laminand.com, adjuntant una fotografia del paquet i de l’article danyat. Ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible per informar-lo sobre el procediment de devolució. El seu correu electrònic ha de ser enviat dins de les 48 hores. No es consideraran les reclamacions posteriors.

2- Els productes que pateixen danys en el termini de 6 mesos després de la compra:
Des de LaminAnd estem molt convençuts de la qualitat dels nostres productes. Tot i així, si l’article comprat sofreix danys, per causes de la llum solar o pel desgast, enviï’ns un correu electrònic a info@laminand.com amb una fotografia del seu article danyat i ens posarem en contacte amb vosté sobre quines mesures prendre a continuació.

3- Recepció dels articles incorrectes:
Ha rebut un article diferent del que va demanar? Si us plau, enviï’ns una fotografia de l’article que vostè ha rebut a l’adreça de correu electrònic: info@laminand.com Ens posarem immediatament en contacte amb vostè per informar-lo del procediment a seguir.