Els nostres serveis

Els nostres clients ens descriuen com un equip orientat a producte que crea increïbles experiències d’UI / UX, al crear una experiència d’usuari de primer nivell.

Som un equip de creatius entusiasmats amb les noves idees i oportunitats úniques.

altres serveis laminand e1596037288651 | Regals originals | Laminand | Andorra

Disseny gràfic

Busquem la manera de traduir en imatges tot allò que et proposis transmetre o exposar, ja sigui una idea, un producte, una marca, un pensament, etc. Sempre a través de creativitats i personalitzacions.

Oferim tot tipus de serveis gràfics: creació d’un logotipimatge corporativa, creació de diferents aplicacions necessàries per a la comunicació de la teva empresa o entitat com targetes de visitapapereriapublicitat i tot tipus de creacions sobre diferents suports gràfics, en funció de les teves necessitats.

Elements gràfics que pot incloure aquest manual?

  • Disseny del logotip
    Haurà de ser coherent amb el disseny de la imatge corporativa, seguint els valors corporatius.
  • Manual identitari de normes gràfiques
    Tota imatge corporativa hauria d’anar acompanyada d’un manual de normes gràfiques per a utilitzar correctament la imatge de la marca. Aquest manual ensenya el llenguatge que cal conèixer per a difondre la seua imatge.
  • Aplicacions gràfiques com: sobres, paper de carta, pressupostos, factures,carpetes, bosses, uniformes, vehicles…

Si estàs creant una nova empresa, o si pel contrari ja la tens però vols donar-li un nou estil, nosaltres ens podem encarregar de la creació o re-disseny del logotip del teu negoci, per a homogeneïtzar-la amb imatge de marca.

A Laminand desenvolupem el disseny del teu logotip per ser inoblidable (el teu client el recordarà i relacionarà amb la marca o producte), representatiu (amb la marca del negoci i els seus valors), atemporal i adaptable als diferents mitjans de comunicació.

El logotip comunica gràficament i de manera atractiva la imatge del negoci. Confia amb Laminand I crearem per a tu un logotip professional capaç de seduir als possibles clients.

Per donar a conèixer la teva marca o empresa és necessari comunicar als teus clients qui sou, que feu, quins serveis doneu d’una manera eficaç per aquest motiu podem dissenyar el recurs gràfic més oportú segons les teves necessitats.

Dissenyem material de papereria, cartelleria, flyers, roll-ups, díptics, tríptics, menús restaurants, targetes de visita,etc.

Disseny gràfic d’elements de comunicació digital, com podrien ser plantilles de documents d’ofimàtica (Power Point, Word, Excel…), banners publicitaris, butlletins electrònics…

Disseny d’infografies tant per aplicació impresa com online. Les infografies posteriorment es podran animar com a part d’un projecte audiovisual o per generar contingut de qualitat a les xarxes socials.

Mostra la teva empresa, producte o servei 100% fidel al missatge que pretens transmetre.

Necessites un disseny gràfic?

Disseny web

“El que no està a Internet, no existeix”. Frase molt escoltada però ben certa, avui en dia si el teu negoci o marca no es troba a Internet poc faràs. Però no et preocupis que a Laminand t’ajudem a crear un espai on puguis generar confiança i tranquil·litat als teus possibles clients.

A Laminand creem dissenys web que ajudaran a la teva empresa a diferenciar-se de la competència. Podràs comptar amb una pàgina web professional i 100% adaptada al branding de la teva empresa.

Amb una pàgina web corporativa pots mostrar al teu targeet la teva filosofia i donar-te a conèixer com a entitat pública o privada. Gràcies a ella, aconseguiràs un millor posicionament de marca, captar leads i incrementar les teves vendes si ho personalitzes a mida.

Sempre seguint amb la imatge corporativa de l’empresa creem llocs webs atractius i efectius per captar al teu públic objectiu.

El disseny i la programació web de Laminand estan pensats per funcionar amb WordPress, un CMS de fàcil gestió, que et permet gestionar els continguts de manera ràpida i senzilla.
A més, amb un disseny web professional, la teva empresa tindrà l’espai necessari per transmetre els seus valors i missatges, respectant tot el brand book de la teva marca.

La venda online cada vegada més té majors adeptes fent que la facturació d’una botiga online es converteixi en la font principal d’ingressos vs al negoci físic.

Per aconseguir l’èxit, aquesta tenda online ha de tenir disseny atractiu, una bona usabilitat, optimitzada (posicionament SEO i velocitat) i un gestor de compra eficient.

A Laminand desenvolupem botigues online amb tecnologia WordPress a mida, escalable i autogestionable per a gestionar botigues online totalment intuïtives, que posicionen ràpidament per la programació depurada i l’estratègia SEO.

Necessites un disseny web?

Motion graphic & Animació

Vols anima’t el teu logo? I crear tot un univers audiovisual i compartir la teva marca amb el món digital?

T’oferim animacions de gràfics en 2D i 3D per a comunicacions de marca, promocions i campanyes per a xarxes socials. I també la possibilitat de gravar anuncis o esdeveniments, editar el material amb un format basat en personalització en la manera de comunicar creant identitat de marca.

Diferencia’t i aposta per serveis audiovisuals Made in Andorra.

CONTACTA’NS SENSE COMPROMÍS I
T’AJUDAREM A DESENVOLUPAR EL TEU PLA

PARLEM DEL TEU PROJECTE?

Entrar a Laminand

Obre el xat
Tens algun dubte?
LaminAnd
Bones Laminander, necessites ajuda o vols consultar-nos quelcom? Consulta'ns sense compromís!